Πολιτική Αλλαγών /Επιστροφών

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί οποιαδήποτε αλλοίωση σε κάποιο από τα προϊόντα ο χρήστης / πελάτης μπορεί άμεσα να καλέσει στο φυσικό κατάστημα στο 2271102708 και να ενημερωθεί για τη διαδικασία επιστροφής των αλοιωμένων προιόντων η οποία υπόκειται σε έλεγχο των αλλοιωμένων προϊόντων από αρμόδιους προς τούτο υπαλλήλους. Ο χρήστης σε περίπτωση επιστροφής αλλοιωμένων προϊόντων μπορεί είτε να ζητήσει την αντικατάσταση αυτών είτε την επιστροφή των χρημάτων.

Επιστροφές

Ο χρήστης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την παραγγελία προϊόντων, που δεν προορίζονται για την τρέχουσα οικιακή κατανάλωση και έχουν συγκεκριμένο χρόνο ζωής λόγω των αυξημένων μέτρων για την ασφάλεια της υγιεινής.

Η υπαναχώρηση αφορά μόνο: αλκοολούχα ποτά, αφεψήματα και είδη δώρων τα οποία δεν προορίζονται για βρώση.

Ο χρήστης μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης και να επιστρέψει το είδος το συντομότερο δυνατόν και πάντως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του. 

Σε περίπτωση που κάποιο είδος δεν έχει τις αρχικές του ιδιότητες η εταιρία δύναται είτε να αρνηθεί την επιστροφή είτε να προβεί σε μείωση της επιστρεφόμενης αξίας.

Σε κάθε περίπτωση τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη

Παρακαλούμε σημειώστε ότι για να γίνει αποδεκτό το αίτημα επιστροφής ή αντικατάστασης προϊόντος θα πρέπει να συντρέχουν σωρευτικά οι εξής προϋποθέσεις:

  • Να επικοινωνήσετε με το κατάστημα στο τηλέφωνο +30 2271102708 ή στο mail info@paastrysinners.gr, προκειμένου να αναφερθεί το αίτημα σας και να εγκριθεί η επιστροφή του προϊόντος.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση -σε κάθε περίπτωση- είναι το επιστρεφόμενο είδος να έχει άθικτη και πλήρη τη συσκευασία του, με όλα τα αξεσουάρ και πρόσθετες παροχές – ωφελήματα που συνόδευαν την πώλησή του, τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς του και κάθε άλλο συνοδευτικό του έντυπο ή στοιχείο (π.χ. ετικέτες, ταμπελίτσες, έντυπο εγγύησης, οδηγίες χρήσης, δωροεπιταγές κτλ)
  • Οι επιστροφές πραγματοποιούνται μόνο με τη ταχυμεταφορική εταιρία ΧΧΧ Courier ενώ η συσκευασία της αποστολής του προϊόντος που επιστρέφεται πρέπει να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του. Σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής η εταιρεία μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη.

Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν γίνονται αποδεκτές . Αλλαγή των ήδη αλλαχθέντων προϊόντων δεν επιτρέπεται.

Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εκτελεστεί εσφαλμένα από εμάς τότε δικαιούστε αντικατάσταση του προϊόντος χωρίς δική σας επιβάρυνση. 

Τέλος, σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, αφού πρώτα αφαιρεθούν από το ποσό που θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας τα έξοδα αποστολής και επιστροφής της παραγγελίας σας.