Τα trend στη ζαχαροπλαστική για το 2020

Κάθε χρονιά, όπως και στην μόδα, την μουσική και την διακόσμηση, έτσι και στην ζαχαροπλαστική κυκλοφορούν τα trend που δίνουν την τάση σε όλα τα ζαχαροπλαστεία ανά τον κόσμο που θέλουν να προσφέρουν στους πελάτες τους νέες, εναλλακτικές και πρωτοποριακές γεύσεις.

Μοναδικοί συνδυασμοί, χρώματα, νέες και παλιές συνταγές γλυκών, δίχνουν τον δρόμο στα μεγαλύτερα ζαχαροπλαστεία του κόσμου.
Το Pastry Sinners, ακολουθεί τις τάσεις της εποχής και σας προτείνει γεύσεις που συνδυάζουν προσεκτικά τις ποιοτικές πρώτες ύλες, δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα και στη γεύση και στην όψη!
Για το 2020 λοιπόν προτείνονται:

  1. Καθαρότητα στην γεύση, απλότητα στη όψη και φυσικές πρώτες ύλες. Η τάση επιβάλλει να χρησιμοποιούνται είτε βιολογικά είτε ειδικά διαλεγμένα υλικά και όχι προπαρασκευασμένα προιόντα.
  2. Επειδή πια όλοι προσέχουμε την διατροφή μας και την εμφάνισή μας… και επειδή δεν μπορούμε να κόψουμε τα γλυκά, αυτό που προτείνουν οι pastry chef (και είναι πλέον trend), είναι τα γλυκά σε μικρότερες μερίδες. Μικρές απολαύσεις σε μπουκίτσες για τις “δύσκολες ώρες”
  3. Οι ξηροί καρποί και τα φρούτα μπλέκονται με τις κλασσικές γεύσεις των γλυκών που όλοι γνωρίζουμε. Μηλόπιτες, Μιλφέιγ, Lemon pie, Carrot cake, Αμυγδαλόπιτα και πολλές άλλες γεύσεις που αγαπάμε, επανέρχονται με σταθερή την βασική συνταγή, αλλά και με μια διαφορετική πινελιά.

Ελένη Γεωργοπούλου

Κοινοποιηση

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *