«Μεγαλώνοντας μέσα στις μυρωδιές από το αχνιστό τσουρέκι, το φρέσκο βούτυρο και την καραμέλα, το μικρόβιο της ζαχαροπλαστικής είχε μπει μέσα μου πριν καλά-καλά το καταλάβω. Στην οικογενειακή μας επιχείρηση όλα φτιάχνονταν από εμάς τους ίδιους κι εκεί έμαθα να εκτιμώ το γλυκό σαν προσφορά που ζεσταίνει τις στιγμές και τις αναμνήσεις μας. Που μας γλυκαίνει χωρίς να μας βλάπτει»
Αγγελική Θρουβάλα, Pastry Sinners Owner
Κυνηγώντας με πάθος την ανάγκη της για διαρκή εξέλιξη, η Αγγελική Θρουβάλα, δημιουργός του ζαχαροπλαστείου Pastry Sinners, στην αρχή ακολούθησε ένα διαφορετικό δρόμο στην εκπαίδευση αλλά και την επαγγελματική της πορεία πριν καταλήξει να ακολουθήσει και να πραγματοποιήσει το κρυφό της όνειρο. To 2015 πήρε την πιστοποίηση του ζαχαροπλάστη και από το 2017 έως τώρα ταξιδεύει συχνά παρακολουθώντας τους πιο αξιόλογους pastry chef και μαθαίνοντας όλα τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής, τα οποία είναι έτοιμη να μοιραστεί.
Στο Pastry Sinners μας ξανασυστήνει με πολλές από τις οικίες γεύσεις μας όπως τη σοκολάτα, την καραμέλα και τα φρούτα με βαρύτητα στα αγνά υλικά, ενώ ταυτόχρονα δοκιμάζει και μας παρουσιάζει διαρκώς καινούριες ιδέες, νέους απολαυστικούς συνδυασμούς, προϊόν της ασίγαστης δίψας της για πειραματισμό αλλά και της προερχόμενης από εσάς έμπνευσης.
To όνειρο της ήταν να δημιουργήσει ένα μικρό ζαχαροπλαστείο με τα πιο νόστιμα γλυκά που έχετε γευτεί ποτέ. Λίγα, αλλά πάντα ολόφρεσκα με αγνά και υψηλής ποιότητας υλικά χωρίς επεξεργασμένες ύλες ή έτοιμα μείγματα.
«Θέλω να δώσω στους ανθρώπους τα γλυκά που θέλω να δίνω και στο παιδί μου»
Στο Pastry Sinners τα πάντα φτιάχνονται από το μηδέν με όπλα την τεχνογνωσία και το μεράκι. Γλυκά αέρινα και πεντανόστιμα με διακριτές όλες τις γεύσεις και τα υλικά. Στόχος μας είναι κάθε επιλογή να αποτελεί μια απολαυστική εμπειρία.
To Pastry Sinners δεν είναι ζαχαροπλαστείο όπως το έχουμε συνηθίσει.
Στο Pastry Sinners θα βρούμε γλυκά φτιαγμένα αποκλειστικά από το μηδέν. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει τίποτα προπαρασκευασμένο. Κάθε γλυκό χρειάζεται πάρα πολύ χρόνο για να ολοκληρωθεί. Είναι φροντισμένο και πίσω του κρύβει τεχνογνωσία και μεράκι. Οι συνταγές μας είναι όλες πρωτότυπες με αγνές πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας και στο εργαστήριο μας ακολουθούνται οι πιο αυστηρές αρχές υγιεινής.
Στο Pastry Sinners αγαπάμε τις αγνές πρώτες ύλες. Όσο πιο κοντά στη φυσική του μορφή είναι ένα προϊόν τόσο πιο αθώο για τον οργανισμό μας. Άρα σε εμάς θα βρείτε μόνο γάλα, βούτυρο, κρέμα γάλακτος απευθείας από το γάλα της αγελαδίτσας και φρέσκα. Γι’ αυτό όλα μας τα μπισκότα και τα κέικ μοσχοβολάνε. Θα βρείτε μόνο γνήσια σοκολάτα την οποία επιλέξαμε ανάμεσα από πολλές άλλες γιατί έχει λιγότερη ζάχαρη από το κανονικό και υψηλότερα ποσοστά κακάο. Θα βρείτε μαρμελάδες και compote τα οποία φτιάχνουμε εμείς απευθείας από το ίδια τα φρούτα. Επίσης αντικαθιστούμε μέρος των αλεύρων ή και εξολοκλήρου ενίοτε με ίσες ποσότητες αμύγδαλου ή φουντουκιού για τη δημιουργία πολύ πιο νόστιμων και θρεπτικών προϊόντων. Όλες μας οι γεύσεις φτιάχνονται από αυτές τις πρώτες ύλες και μπαχαρικά ή βότανα χωρίς καμία τεχνητή προσθήκη.
Αυτό μόνο οι πελάτες μας μπορούν να το πουν! O κάθε ένας έχει ανακαλύψει τη δική του αγαπημένη γεύση και πολλές φορές με μεγάλη μας χαρά ακούμε να μας λέει ότι είναι κάτι που και ο ίδιος δεν το περίμενε ότι του αρέσει
Αυτή είναι και η ειδικότητας μας. Γάμοι, βαφτίσεις, γενέθλια, events, dessert stations.. ότι αμαρτία σκεφτείτε!
Σαφώς! Επειδή όλα μας τα γλυκά όπως είπαμε χρειάζονται καλή οργάνωση και πολύ προετοιμασία, ειδικές παραγγελίες (μιας και δε στοκάρουμε τίποτα), οι μεγάλες ποσότητες οι οποίες πολλές φορές αφορούν εκδηλώσεις με μια ειδική θεματολογία, διακοσμητικά κτλ καλό είναι να δίνονται αρκετά νωρίτερα
Το μενού μας υπάρχει αναρτημένο στην ιστοσελίδα μας και στο κατάστημα μας αν και θα πρέπει να ξέρετε ότι οι ίδιοι μας οι πελάτες αποτελούν πολλές φορές την επόμενη μας έμπνευση. Έτσι κάθε event το βλέπουμε σαν μια ευκαιρία να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό
Ακριβώς επειδή κάθε μια δημιουργία έχει πολλά επίπεδα και αποτελεί ένα ταξίδι γεύσεων. Όλα μας τα γλυκά είναι signature desserts τα οποία δοκιμάστηκαν ξανά και ξανά μέχρι να μπουν στο μενού με σκοπό να καλύψει το κάθε ένα τις ανάγκες σε μια συγκεκριμένη και διαφορετική γευστική παλέτα. Πέρα όμως από αυτές το μενού μας εμπλουτίζεται διαρκώς με υλικά της εποχής και ποτέ μα ποτέ δε λείπουν οι εκπλήξεις
Για απλές παραγγελίες όπως είμαι μια τούρτα ή κάποια κεράσματα η παραγγελία δίνεται 5 μέρες νωρίτερα τηλεφωνικά ή με email αν και σύντομα θα προστεθεί και ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας. Επίσης αρκετοί πελάτες μας είναι εκείνοι που προτιμούν να δώσουν την παραγγελία τους από κοντά για να συζητήσουμε τις ιδέες τους και να δημιουργήσουμε μια ειδική γεύση μόνο για εκείνους
Απλωταριάς 62Β (το στενό της Attika bank). Είμαστε ανοιχτά από Δευτέρα έως Σάββατο 9:00 με 17:00