Τι γλυκό ταιριάζει σε κάθε ζώδιο;

Κριός: Είναι αυθόρμητος, παρορμητικός και ενθουσιώδης. Το ιδανικό γλυκό του Κριού είναι κάτι με κανέλα. Του αρέσει πολύ η γεύση της και την προσθέτει ακόμα και στον καφέ! Μιας και είναι πολύ της υγείας και του αθλητισμού, θα του ταίριαζε και κάτι ελαφρύ και στην γεύση αλλά και στις θερμίδες.

Ταύρος: Είναι πιστός και σταθερός χαρακτήρας. Σίγουρα θα του ταίριαζε κάτι σπιτικό. Ότι θυμίζει μαμά (ή ακόμα καλύτερα γιαγιά), είναι το αγαπημένο του. Μια μηλόπιτα για παράδειγμα θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Δύδυμος: Είναι κοινωνικός, ματαιόδοξος και γεμάτος ενέργεια. Το γλυκό που ταιριάζει σε έναν δίδυμο είναι κάτι…όχι πολύ γλυκό. Ίσως ένα γλυκό με φρούτα ή με Λεμόνι.

Καρκίνος: Είναι τρυφερός, ανασφαλής και ρομαντικός. Ένα ιδανικό γλυκό για τον καρκίνο είναι κάτι με σοκολάτα. Ένα γλυκό που μπορεί να καλύψει την ανασφάλειά του. Να τον γεμίσει χαρά!

Λέων: Είναι γενναιόδωρος, μεγαλόψυχος και δημιουργικός. Με όποιο γλυκό και να του προσφέρεις, είναι χαρούμενος (που του το πρόσφερες αρχικά). Μια ωραία ιδέα για κέρασμα στον Λέοντα είναι τα Cookies σε διάφορες γεύσεις.

Παρθένος: Είναι λογικός, απλός και… υποχόνδριος! Ένα καθαρό γλυκό για τον Παρθένο είναι κάτι που θα απολαύσει. Θα του άρεσε κάτι με βανίλια ή με λευκή σοκολάτα.

Ζυγός: Ο διπλωμάτης, ευγενής και αναποφάσιστος. Θα του αρέσουν όλα και τίποτα. Οπότε ιδανικό γλυκό είναι κάτι που τα έχει όλα! Ίσως ένα Cheesecake ή Carrotcake να είναι η σωστή επιλογή. Ή μήπως όχι;

Σκορπιός: Ήθος, πάθος, δύναμη. Φυσικά σοκολάτα! και αμέσως! Ο Σκορπιός δεν θέλει τίποτα λιγότερο του τέλειου. Που φυσικά είναι η σοκολάτα.

Τοξότης: Θετικός, επιπόλαιος, φλύαρος. Θα τον ενδιέφερε να δοκιμάσει από τα πάντα και θα καταλήξει στο πιο εντυπωσιακό. Ένα layer cake είναι αυτό που θα του τραβήξει την προσοχή.

Αιγόκερος: Είναι σοβαρός, ψυχρός και πειθαρχημένος. Με αυτά τα στοιχεία θα προσφέρουμε ένα υγιεινό, φρέσκο και εντυπωσιακό παγωτό σε έναν Αιγόκερο. Πάντα φτιαγμένο στο χέρι και με ωραίες γεύσεις-έκπληξη!

Υδροχόος: Ο καινοτόμος του ζωδιακού κύκλου. Εδώ μπορούμε να προσφέρουμε ότι νέο υπάρχει. Ότι trend κυκλοφορεί, ο υδροχόος δεν το χάνει με τίποτα! Άρα αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δοκιμάσουμε ωραίες εναλλακτικές συνταγές ή να εμπιστευτούμε έναν pastry chef.

Ιχθύς: Ο ανασφαλής καλλιτέχνης. Στην περίπτωση του Ιχθύ, καλό θα είναι να ρωτήσουμε πρώτα. Να μην ξεχνάμε μόνο, πως μιας και είναι καλλιτέχνης… μπορούμε να προσθέσουμε και κάποιο ποτό (συχνά λικέρ) στο γλυκό που θα τον κεράσουμε.

Ελένη Γεωργοπούλου

Κοινοποιηση

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *