Τρόποι Αποστολής

Το www.pastrysinners.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα αποστολής για την υπόλοιπη Ελλάδα εκτός Χίου είναι 5 ευρώ έως 2 κιλά και 1,5 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό μέσω της ταχυμεταφορικής εταιρείας Fedex TNT

Για τη Χίο υπάρχουν οι εξής δυνατότητες:

  • Για παράδοση μέσα στην πόλη της Χίου σε ακτίνα έως και 8χλμ από το κατάστημα υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν παράδοσης καθημερινά Δευτέρα έως Σάββατο από τις 13:00 έως τις 17:00.
  • Εάν επιθυμείτε παράδοση σε διαφορετικές ώρες η χρέωση με τη συνεργαζόμενη ταχυμεταφορική εταιρεία είναι 3 ευρώ εντός πόλης
  • Για τις περιοχές εκτός της πόλης της Χίου, περιοχές η μεταφορά γίνεται μόνο μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών και η χρέωση είναι ίδια με την υπόλοιπη Ελλάδα.

Αφού λάβουμε και επιβεβαιώσουμε την πληρωμή σας, η παραγγελίας σας αποστέλλεται στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει, ενώ έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε την παραλαβή του δέματος σας από το κατάστημα ταχυμεταφορών που σας εξυπηρετεί.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται  εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες, απομακρυσμένα νησιά κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. 

Αλλαγή διεύθυνσης παράδοσης της παραγγελίας σας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε περίπτωση που η παραγγελία έχει ήδη αποσταλεί από εμάς.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι για λόγους ασφαλείας, για την παραλαβή της παραγγελίας σας από τη συνεργαζόμενη Courier απαιτείται η επίδειξη ταυτότητας ή κάποιου σχετικού εγγράφου, ενώ σας συστήνουμε να ελέγξετε προσωπικά το προϊόν που παραδίδεται και να επιβεβαιώσετε ότι παραμένει άθικτη η συσκευασία του.